A A

Reacties van gebruikers

03-12-2015:

“Geachte EuroTec,

Ik gebruik nu sinds 2011 het materiaal, de SuperSoft plaat en de zakjes van Eurotec. Ik was al 100% tevreden, maar nu nog meer.
Ik ben nu twee weken aan het studeren voor zeehond, zo verkouden ben ik, door het hoesten zou je denken dat de plaat er regelmatig af zou springen maar niets is minder waar, hij blijft zelfs 4 dagen keurig op zijn plaats.
Daarom wil ik via deze weg EuroTec danken voor hun voortreffelijk materiaal, en zeker ook voor hun adviezen als je ze benaderd voor een eventueel probleem en of andere opmerkingen. Door dat er op deze manier met stomadragers wordt omgegaan is het zeker minder erg om een stoma te hebben.
Met vriendelijke groeten”.

Jan T.

6-11-2015:

Op enquêteformulier over de Open Deur Dag op 3 november 2015:
“Tijdens de stomadag in Assen (NL)heb ik stalen aangevraagd. Gebruikte van EuroTec al de strips en wiggetjes. Had voor die tijd regelmatig lekkage. Gebruik vanaf juni 2015 het stomamateriaal van EuroTec en tot op heden geen lekkage meer gehad en hoef de strips en wiggetjes niet meer te gebruiken.
Ben zeer tevreden over het materiaal en het geeft mij het zelfvertrouwen terug!”

Jan S.

20-01-2014:

“Nogmaals hartelijk bedankt voor de gastvrije, leerzame en goed verzorgde middag/avond bij EuroTec. Ook het eten nadien was super!!! en gezellig! Bedankt, Fijn weekend!”
20-01-2014:“Overigens gisteren weer post van EuroTec ontvangen met wederom mooie nieuwe materialen. Jullie zijn geweldig bezig! De nieuwe artikelen staan vanaf vandaag in ons systeem. Op dit moment is het helaas zo dat (nog) niet alle materialen op voorraad genomen kunnen worden echter indien een klant ze nodig heeft kan dat natuurlijk direct geregeld worden zodat de klant binnen 24uur de materialen in huis heeft”.15-11-2013:

“Hoera, ik heb ze eindelijk. de 1-delige convexe ileostomiezakjes. Echt een verademing na 34 jaar tobben met materiaal, dat weliswaar steeds verbeterd werd maar het bleef tobben. Ik heb dus in de loop der jaren echt alles gehad. Karaya ringen en zinkoxyde-pleisters waar ik allergisch voor was, zodat er blaren op mijn buik kwamen en openbarsten. 2-Delige systemen, die op de meest vervelende momenten hun naam waar maakten zodat een overvol zakje zich weer afsplitste van de pleister. Bindertjes, die uit metaal met een laagje papier waren gemaakt, spontaan verbogen en dan in mijn vel prikten. Katoenen hoesjes om over het zakje te draperen. Goed bedoeld, maar lastig als je alweer lekkage had. De hoesjes werden opgevolgd door een kunststof overjurkje, dat vast op het systeem zat. Na douchen of zwemmen bleef het nog uren vochtig. En praat me niet over plastic sluitclips. Die hadden een voorkeur om zich in mijn liesplooi te nestelen. Volgens de bijsluiter konden ze één woord zeggen “klik”. Ik heb het nooit gehoord. Het staaffilter met Gore-Tex vind ik nog een minpuntje. Ik wilde proberen wat de maximale draagbaarheid van het zakje zou zijn. Iedere dag ging ik zwemmen, gevolgd door een kwartiertje stoombad en koude douche. Na zes dagen rook ik onraad. Het afgeplakte filter lekte. (Ik vind een filter voor ileosystemen een overbodige toevoeging. Het eerste wat ik doe bij ingebruikname is afplakken van het filter met een sticker. Twee dingen, die toch ook weer geld kosten.) Het stomazakje zat nog keurig op zijn plaats. Kortom, ik ben echt blij met dit vernieuwde hulpmiddel. Veel succes met dit product”.

13-10-2013:

“Hierbij willen wij jullie allen bedanken voor de ontzettend gezellige en informatieve dag afgelopen dinsdag. Het was echt een feestje om mee te maken. Ik vind het, nu ik al 27 jaar mijn stoma heb, heel leerzaam om te zien hoe materialen gemaakt worden”.

02-07-2013:

“Enige tijd geleden heb ik bij jullie een proefpakket aangevraagd en gekregen. Inmiddels ben ik dit ook gaan proberen en ik moet eerlijk zeggen dat ik toch wel heel enthousiast ben over jullie huidplaat, de Combiplast SuperSoft. Dit is echt van een andere orde! Toen ik het materiaal in handen kreeg dacht ik wat een dikke plaat, maar eenmaal ontdaan van de beschermlaag en opgeplakt moet ik zeggen dat dit toch wel heel comfortabel draagt en ook nog blijft plakken! Ik overweeg dan ook om mijn huidige materiaalkeuze om te wisselen voor jullie materiaal en ga hier komende week dan ook werk van maken bij mijn leverancier. Wilde dit graag even laten weten”.