A A

Reacties van gebruikers

05-10-2018:

“Nogmaals hartelijk dank voor de fijne dag die mijn vrouw en ik vandaag hebben gehad, ik heb alleen maar zeer betrokken mensen gezien en dat is voor patiënten met een stoma, in ieder geval ik, zeer fijn om dat te ervaren, ook het zien en spreken van andere patiënten is fijn, het zal mij denk ik goed helpen in het aanvaarden van mijn stoma, want dat is bij mij nog af en toe een dingetje. Ook het feit dat je, als je problemen hebt, bij jullie kan terugvallen op deskundige mensen met het oplossen daarvan”.

 

18-03-2017:

“Ik bedank je voor de snelle service. Jullie hebben een fantastisch bedrijf. Tijdens de open dag eind februari was ik erg onder de indruk van de fabricage. Een veelvoud van produktieprocessen en daarbij was alles keurig op de werkvloer.
Ook het personeel leek mij een grote familie. Als oud eigenaar van een familie bedrijf weet ik precies wat er speelt. Het werkkapitaal staat op de vloer. Zo hou je het het langst vol en onderscheid je je van de rest”.

03-12-2016:

“Geachte EuroTec,
Ik gebruik nu sinds 2011 het materiaal, de SuperSoft plak en de zakjes van Eurotec. Ik was al 100% tevreden, maar nu nog meer.
Ik ben nu twee weken aan het studeren voor zeehond, zo verkouden ben ik, door het hoesten zou je denken dat de plak er regelmatig af zou springen maar niets is minder waar, hij blijft zelfs 4 dagen keurig op zijn plaats.
Daarom wil ik via deze weg EuroTec danken voor hun voortreffelijk materiaal, en zeker ook voor hun adviezen als je ze benaderd voor een eventueel probleem en of andere opmerkingen. Door dat er op deze manier met stomadragers wordt omgegaan is het zeker minder erg om een stoma te hebben.
Met vriendelijke groeten”.
Jan T.

6-11-2016:

Op enquêteformulier over de Open Dag op 3 november 2016:
“Tijdens de stomadag in Assen heb ik monstermateriaal aangevraagd. Gebruikte van EuroTec al de strips en wiggetjes. Had voor die tijd regelmatig lekkage.Gebruik vanaf juni 2015 het stomamateriaal van EuroTec en tot op heden geen lekkage meer gehad en hoef de strips en wiggetjes niet meer te gebruiken.
Ben zeer tevreden over het materiaal en het geeft mij het zelfvertrouwen terug!”

Jan S.

3-11-2015:

“Bij deze bevestig ik de ontvangst de stalen en maak ik gebruik van de gelegenheid  om jullie te danken voor de fijne dag die we  op 23 oktober mochten beleven. We hebben genoten van jullie gastvrijheid en ook nog wat geleerd”.

27-5-2015:

Mevrouw H. uit Arnhem belde. Ze heeft al een poos ellende met haar stomamaterialen en kon de deur niet uit van de lekkages, heeft een bult naast haar stoma. Haar dochter wees haar op EuroTec en vervolgens hebben ze monsters aangevraagd. Daar is ze heel heel heel erg blij mee!!!! En ook met het boekje.

19-5-2015:

“Beste heer Van der Leden en alle medewerkers,

Ik wil hierbij ook schriftelijk mijn complimenten geven aan u, uw medewerkers en uw bedrijf. Enkele weken geleden heb ik contact met u gehad naar aanleiding van een bericht in de Telegraaf. Ik heb een mooi en zeer bruikbaar pakket mogen ontvangen en heb de materialen uit dit pakket dan ook goed kunnen testen. Gezien het feit dat ik constant problemen ondervond met de stomamaterialen en daarbij moet u denken aan zakken die te pas maar vooral te onpas loslieten en zorgden voor lekkages op de dag maar ook in de nachten. Waardoor zelfs de simpelste zaken als boodschappen doen of op visite gaan al hele ondernemingen waren. Dingen buitenshuis ondernemen die langer als een uur duurden waren geen optie. Constant onzeker over mijn stoma, de huidproblemen en frustraties liepen op sommige momenten zeer hoog op en dat de wanhoop toesloeg. Toen ik uw zeer uitgebreide pakket ontving heb ik eerst de documentatie over de bijgevoegde producten goed gelezen hoe deze te gebruiken. Heel simpel en duidelijk omschreven dus het kon niet missen. Met heel veel enthousiasme begonnen met uw producten en direct na de eerste dag een super gevoel. Geen lekkages, een huidplaat die fantastisch plakt en vooral heel fijn aanvoelt op de huid en aan de andere kant bij verschonen zich ook heel prettig laat verwijderen. Kortom er ging bij de eerste stomazak al een wereld voor mij open. En toen kwam de nacht. Waar ik met enige regelmaat  s’ nachts mijn beddengoed soms wel meerdere keren moest verschonen omdat ik een “klapzak” (mega lekkage) had heb ik met de convex stomazak heerlijk door kunnen slapen. Een openbaring kan ik u zeggen. Alle zakken in het proefpakket heb ik uitgeprobeerd en allemaal met dezelfde tevredenheid. Mijn frustraties verdwenen als sneeuw voor de zon en ik kan weer op normale wijze de normale dingen ondernemen. Zelfs een avondje op stap geweest en dat is werkelijk al een hele lange tijd niet gebeurd. Ook het bijgeleverde materiaal om nog meer zekerheid en vertrouwen te krijgen is meer dan goed bevallen. Ik heb heden ochtend via de stomaverpleegkundige van Medireva mijn stoma hulpmiddelen om laten zetten naar EuroTec materiaal. Sterker nog morgen ontvang ik mijn  bestelling met materiaal van EuroTec en stuur ik mijn “oude” materiaal retour. Ik heb ook contact opgenomen met de stomaverpleegkundige in het ziekenhuis om mijn ervaring met haar te delen en haar erop te wijzen dat EuroTec een kwalitatief significant beter materiaal produceert dan de andere grote merken. Ik heb duidelijk aangegeven zeker ook bij probleem gevallen EuroTec in te zetten. Gezien het feit dat zij natuurlijk op de hoogte was van mijn stoma problemen was zij zeer blij en zou het direct met haar collega’s bespreken.

Dankzij uw stomahulpmiddelen heb ik er weer zin in en ben ik een heleboel frustratie en onzekerheid kwijt. Ik kan weer dingen gaan ondernemen en genieten. Dank u voor uw enorme service en super vriendelijkheid maar vooral voor de kwaliteit van uw hulpmiddelen”.

30-6-2014:

“Ik heb uw advertentie in het blad van Medireva maar eens aangegrepen om u een compliment te maken met uw product (en).

Mijn man gebruikt al enkele jaren een urine-stoma en heeft heel veel problemen gehad met lekkages totdat wij, ook via een advertentie in het blad van Medireva, van u een proef-pakket ontvingen.  Daarna overgestapt op uw product en nooit meer problemen of lekkages gehad. Geweldig.

Bovendien mochten wij kort na de kennismaking met uw producten een bezoek brengen aan uw bedrijf, wat ook een geweldige ervaring was en waarbij iedereen in de watten gelegd werd, waarvoor complimenten.

Ik wens uw bedrijf een voorspoedige goede toekomst want het  is een bedrijf waar veel mensen door geholpen worden en een bedrijf waar Nederland trots op mag zijn”.

20-01-2012:

“Nogmaals hartelijk bedankt voor de gastvrije, leerzame en goed verzorgde middag/avond bij EuroTec. Ook het eten nadien was super!!! en gezellig! Bedankt, Fijn weekend!”

20-01-2012:

“Overigens gisteren weer post van EuroTec ontvangen met wederom mooie nieuwe materialen. Jullie zijn geweldig bezig! De nieuwe artikelen staan vanaf vandaag in ons systeem. Op dit moment is het helaas zo dat (nog) niet alle materialen op voorraad genomen kunnen worden echter indien een klant ze nodig heeft kan dat natuurlijk direct geregeld worden zodat de klant binnen 24uur de materialen in huis heeft”.

15-11-2011:

“Hoera, ik heb ze eindelijk. de 1-delige Ileomate convexe zakjes. Echt een verademing na 34 jaar tobben met materiaal, dat weliswaar steeds verbeterd werd maar het bleef tobben. Ik heb dus in de loop der jaren echt alles gehad. Karaya ringen en zinkoxyde-pleisters waar ik allergisch voor was, zodat er blaren op mijn buik kwamen en openbarsten. 2-Delige systemen, die op de meest vervelende momenten hun naam waar maakten zodat een overvol zakje zich weer afsplitste van de pleister. Bindertjes, die uit metaal met een laagje papier waren gemaakt, spontaan verbogen en dan in mijn vel prikten. Katoenen hoesjes om over het zakje te draperen. Goed bedoeld, maar lastig als je alweer lekkage had. De hoesjes werden opgevolgd door een kunststof overjurkje, dat vast op het systeem zat. Na douchen of zwemmen bleef het nog uren vochtig. En praat me niet over plastic sluitclips. Die hadden een voorkeur om zich in mijn liesplooi te nestelen. Volgens de bijsluiter konden ze één woord zeggen “klik”. Ik heb het nooit gehoord. Het staaffilter met Gore-Tex vind ik nog een minpuntje. Ik wilde proberen wat de maximale draagbaarheid van het zakje zou zijn. Iedere dag ging ik zwemmen, gevolgd door een kwartiertje stoombad en koude douche. Na zes dagen rook ik onraad. Het afgeplakte filter lekte. (Ik vind een filter voor ileosystemen een overbodige toevoeging. Het eerste wat ik doe bij ingebruikname is afplakken van het filter met een sticker. Twee dingen, die toch ook weer geld kosten.) Het stomazakje zat nog keurig op zijn plaats. Kortom, ik ben echt blij met dit vernieuwde hulpmiddel. Veel succes met dit product”.

13-10-2011:

“Hierbij willen wij jullie allen bedanken voor de ontzettend gezellige en informatieve dag afgelopen dinsdag. Het was echt een feestje om mee te maken. Ik vind het, nu ik al 27 jaar mijn stoma heb, heel leerzaam om te zien hoe materialen gemaakt worden”.

02-07-2011:

“Enige tijd geleden heb ik bij jullie een proefpakket aangevraagd en gekregen. Inmiddels ben ik dit ook gaan proberen en ik moet eerlijk zeggen dat ik toch wel heel enthousiast ben over jullie huidplak, de Combimate SuperSoft. Dit is echt van een andere orde! Toen ik het materiaal in handen kreeg dacht ik wat een dikke plak, maar eenmaal ontdaan van de beschermlaag en opgeplakt moet ik zeggen dat dit toch wel heel comfortabel draagt en ook nog blijft plakken! Ik overweeg dan ook om mijn huidige materiaalkeuze om te wisselen voor jullie materiaal en ga hier komende week dan ook werk van maken bij mijn leverancier. Wilde dit graag even laten weten”.